Adidas Ultra Boost Verkoop

Comments · 112 Views

Adidas Ultra Boost Verkoop Adidas Ultra Boost Verkoop

Naarmate we dichter bij de Olympische Spelen in Tokio komen, vieren sportkledingmerken met een hele reeks schoenenreleases die verwijzen naar het internationale evenement. adidas, bijvoorbeeld, zal het succes van 2016's pack van medaille-geïnspireerde Adidas Ultra Boost Heren/Dames opvolgen door het relatief nieuwe adidas UltraBOOST 4.0 DNA te rekruteren. Dit nieuwe "Medaille"-pakket bestaat uit drie kleurstellingen die volgen op de gouden, zilveren en bronzen medailles die op de Olympische Spelen werden gepresenteerd.

Image

Verdeeld over zones, komen deze tonen samen op het "LOVE UNITES"-logo dat is ontworpen voor de komende viering in juni; elk leer in de zin geeft zich over aan een andere tint en verschijnt op tonglabels, inlegzolen en lipjes die uitsteken bij de ruggengraat. Adidas Ultra Boost Schoenen Kunststof profiel 3-Stripes en stabiliteitstellers rond de hiel zien af ​​van elke regenboog afgeleide flair ten gunste van respectievelijk heldere en gebroken witte stijlen. Demping en het continentale rubberen loopvlak onder de voet volgen dezelfde lijnen en dragen alle 'Cloud White'-make-ups aan.

De Adidas Ultra Boost 20 te Koop blijft manieren vinden om de laatste tijd weer in de schijnwerpers te komen, aangezien het een vijfledige capsule heeft onthuld die is gewijd aan opmerkelijke voetbalclubs, evenals geplaagde toekomstplannen om de samenwerking met Queen Bey's Ivy Park-opdruk voort te zetten. Maar voordat die projecten voor het publiek worden vrijgegeven, is het tijd om een ​​nieuwe in-line colorway voor zijn fans te maken. Deze keer kiest hij voor een door de stad geïnspireerde aanpak en kiest hij voor een luide make-over voor zijn nieuwste DNA Montreal-model.

Hoewel de levendige roze tint overeenkomt met het huidige tenue van zijn MLS-team, gaat het ook terug naar de vroege jaren 2010 toen Beckham een ​​speciale editie van de adidas Predator LZ-schoen aantrok ter ere van de geboorte van zijn dochter, Harper Seven; de paint streak-graphics in de BOOST-sneaker knipogen ook naar de tijd van de Engelse voetballer bij Real Madrid (2003-07), dat momenteel roze hits op zijn uniformen heeft. Adidas Ultra Boost Verkoop

De Ultra Boost 6.0 is er en adidas heeft meer dan genoeg voorbereid om het te vieren. Kopen Adidas Ultra Boost 19 Naast de eerste colorway kun je een gloednieuwe samenwerking met Parley verwachten, waarmee de inspanningen van de Three Stripes worden voortgezet om hun ecologische voetafdruk te verkleinen. In één oogopslag bedriegt het paar zijn duurzame karakter. Maar eenmaal van dichtbij kan men gemakkelijk een textuur herkennen die doet denken aan eerdere Parley-releases. De kooi en hielkap zijn bijvoorbeeld gemaakt van Milguard Ocean C, een materiaal dat bij vergroting bijna hennepachtig is.

www.snkrshopee.com

Comments