Swanson: Galaxy tie Inter Miami geeft hun fans een reden voor optimisme

Comments · 42 Views

Voetbalshirts Sale Nederland, Lionel Messi #10 van Inter Miami FC bestuurt de bal tegen de Los Angeles Galaxy in de eerste helft van een Major League Soccer-wedstrijd op Dignity Health Sports Park in Carson op zondag 25 februari 2024. CARSON – Major League Soccer is volledig in het Messi-tijdperk, maar de L.A. Galaxy – het andere team van Los Angeles. De 27.642 fans die samen in het park zaten – een bezoekersrecord in het reguliere seizoen – kregen een beetje van beide werelden in het 1-1 gelijkspel. doel.
Goedkope voetbalshirts kids, Greg Vanney van de Galaxy had gelijk: het was absoluut een spektakel, het type wedstrijd dat, zoals de coach zei, "de standaard zou kunnen zetten" voor de rest van het seizoen. Niet alleen was de seizoensopener van de nieuwe Galaxy een grote onthulling voor de toegewijde fans van het team was het een showcase voor de hele competitie – schieten, de hele wereld – vanwege wie L.A. tegenover zich had: de grootste Messi en zijn gedecoreerde Inter Miami-maatjes.
De Galaxy opende zijn deuren in 2024, nadat hij de helft van de selectie had overgedragen, en zoals ze nu zijn samengesteld, zagen ze er jong en atletisch, vastberaden en energiek uit. Na een seizoen van ontevredenheid, een opstand van fans en tekortkomingen van de frontoffice buiten het veld, en een weinig indrukwekkende 8 Met een record van 12-14 erop gaf de Galaxy hun fans zondag weer reden om te hopen, ondanks dat ze de overwinning in de 92e minuut lieten liggen.