Nike Air Max Plus Träningsskor

Comments · 71 Views

Nike Air Max Plus Träningsskor Nike Air Max Plus Träningsskor

Svarta maskor och läder på ovansidan accentueras av vita swooshes och märkesvaror, medan kvarteren hindrar dessa Nike-skor från att se lite för mycket ut som referee-skor med en mjuk grå tonad blekning och tvåfärgade plastöverlägg som går från vitt till svart . Dam/Herr Nike Air Max Plus Den starka svarta mellansulan uppmanar levande vita poppar för att trimma runt sina Air Max-dämpningsenheter, och ett signaturblått MX-märke på yttersulan slutför utseendet. Perfekt för den kommande höstsäsongen, du kan leta efter den här nya klassiska Tailwind IV-sminken att släppaFör närvarande mitt i firandet av sitt 20-årsjubileum som en del av Nike-familjen har Nike Air Max Plus Träningsskor återigen dykt upp i den här helt nya trefärgade färgskalan. Att hålla basen på ett minimum med användning av ett klassiskt vitt läder sammanfogat med svart nät, de slående träffarna av rött finns i hela rörledningen förutom de livfulla gula accenterna som släcker revbenen och luftenheterna ger dessa medvind lite energi. Även om det är en del av två separata kategorier inom Swooshs skosortiment, påminner denna speciella färg löst om Air Bakin på grund av dess liknande färgschema och ribbade konstruktion, även om deras anslutning slutar där.

Nike Air Max Plus Lägsta Priset Överdelen i mesh och mocka är belagd i en mörk olivgrön, medan svart kant och accenter är utspridda för kontrast. Signaturen dyker upp med känsla och kommer sedan via ljus och djärv neonorange på öglorna, små midfoot Swoosh, Air Max-dämpningsenheter och yttersula, som också kan skryta med Tailwinds signatur MX-märke i ljusblått. Du kan leta efter dessa jubileums Nike-skor

Nike Air Max Plus Rea Online har en stilren stil och massor av retrostil för att starta och har fungerat som en viktig del av Nike Sportswears sommartid, och nu framträder den i en djärv ny blå-silver-smink. Den övre kombinerar blå nyanser både ljusa och mörka, med en rik marinblå på tåboxen, halsen och överläggen, medan en atletiskt lutande UNC-stil pulverblå anländer till mittfot / lateral hälnät och liten Swoosh.

Sedan Nike snygga marknaden tillbaka 1999 och långsamt försvann när vi nådde in i det nya decenniet, har Shoppa Nike Air Max Plus sett en ganska varm mottagning vid sin väckelse nyligen. Paret anklagar 20-årsjubileet och anländer i full livlighet under teman för en Tokyo-färgväg. Paret tar in neonljus och översätter det på mycket av mocka och maskkonstruktion, och paret ser en stor användning av en slät violett över sina mest yttre överlägg med rör som segmenterar varje djärv sektion i sin ljusa hetrosa.

www.themax720.com

Comments