Is this question is a poll? If you want to be doing a poll click here.

Comments · 26 Views

Nieuw Luka Modric 2023-2024 Voetbalshirts,2023-2024 Luka Modric Voetbalshirts

Goedkope voetbalshirts kids, Luka Modric draaide de jaren terug met een verbluffende late winnaar voor Real Madrid tegen Sevilla en verpestte de terugkeer van Sergio Ramos naar Santiago Bernabeu. De 38-jarige Modric – een invaller in de 75e minuut – stond al zes minuten op het veld toen hij de vermoeide kopbal van Loic Bade uitstekend controleerde en vanaf twintig meter naar binnen rolde om een 1-0 overwinning veilig te stellen.
Voetbalshirts Sale Nederland, Luka Modric staat voor wat zijn laatste seizoen bij Real Madrid zou kunnen zijn. Hij is 38 jaar oud, staat op het punt 39 te worden en zijn contract loopt aan het einde van het seizoen af. Hij heeft de bekendheid van weleer verloren en staat op de vijftiende plaats in de selectie in termen van gespeelde minuten, maar zoals we zondag tegen Sevilla konden zien, blijft hij een bijdrage leveren en uitblinken in een bepaalde rol. Zijn coach, de Italiaan Carlo Ancelotti, behandelt hem anders. Hij betrad het veld en scoorde binnen 6 minuten het winnende doelpunt met een prachtig schot vlakbij de paal. En tijdens de viering, op het veld en in de kleedkamer waren er tekenen van afscheid, al duurt het nog drie maanden tot de laatste wedstrijd van Real Madrid van het seizoen.
De verbluffende treffer van Luka Modric zorgde voor een 1-0 overwinning voor Real Madrid op Sevilla, waardoor Los Blancos acht punten voorsprong op de top van het La Liga-klassement kreeg. Madrid klaarde zondag uiteindelijk de klus in het Santiago Bernabéu, waarbij invaller Modric in de 81e minuut een prachtig doelpunt scoorde. Luka Modric bleek, zoals zo vaak het geval is, de held voor de ploeg van Carlo Ancelotti toen hij laat scoorde en een overwinning bezegelde die er niet altijd naar uitzag alsof die zou komen.